Vydáno: 18. 3. 2019

Stav: Odesláno

  1. Žádáme občany, aby nevhazovali vlhčené ubrousky a jiné hygienické potřeby do záchodu. Dochází tím k poruchám na zařízení čistírny odpadních vod.

 

  1. Dále vyzýváme k tomu, aby se občané ve večerních hodinách vybavily reflexními prvky na oblečení z důvodu vlastní bezpečnosti a lepší viditelnosti pro řidiče.

 

 

  1. Ve středu 20. března 2019 bude v mateřské škole od 15.30 hodin setkání s psycholožkou Mgr. Kateřinou Dvořákovou, která pracuje ve Speciálně pedagogickém centru ve Velkém Meziříčí. Setkání bude na téma inspirace na rozvoj dětí ve věku 3-6 let např. vývojové úkoly dítěte, grafomotorika, lateralita, příklady aktivit k rozvoji dětí, školní připravenost. Přednášky se mohou zúčastnit i rodiče dětí, které ještě nenavštěvují mateřskou školu. Na setkání máte prostor k individuálním dotazům k danému tématu. Setkání bude probíhat bez přítomnosti dětí. Na toto zajímavé povídání Vás srdečně zve ředitelka mateřské školy Přibyslavice.

 

  1. Firma JUKKA bude prodávat ve čtvrtek 21.března 2019 v době od 10.30 do 11.00 hodin u tenisových kurtů v Přibyslavicích následující stromky k jarní výsadbě.

Jabloně, hrušně, meruňky, nektarinky, broskve, odolné švestky vhodné na pálení, ryngle, blumy,    třešně, višně, třešňovišně, oskeruše, keřové a stromkové rezistentní angrešty a rybízy, lísky, ostružiny, stolní vinnou révu, kanadské a čukotské borůvky, růže, rododendrony, azalky, převislé vrby, okrasné trávy, sazenice jahod , a jiné.

Více informací najdete na letácích ve vašich poštovních schránkách.